Om oss

Hei kjære kunde


Baby Boutique ble startet av meg mens jeg gikk gravid med min datter. Jeg fant ikke det jeg var ute etter i norske nettbutikker, og begynte derfor å produsere lekene jeg selv ønsket for mitt barn også for dere. Målet er å lage en verden av koselige produkter her inne, mye håndlaget, alt med nydelige detaljer, og med fokus på at hvert produkt er unikt, trygt og naturlig. 

Jeg håper dere elsker produktene, pynten og lekene like mye som jeg elsker å arbeide med dette. Hver leke er laget med kjærlighet og med et ekstra øye for hver enkelt detalj, ta gjerne kontakt med meg om du har noen spørsmål, om det gjelder produktene eller noe annet [email protected] 

Jeg ønsker å gi deg som kunde et stort utvalg av leker til ditt barn, leker i en rolig bohem inspirert stil, og leker med farger, forskjellige farger for alle smaker. Alle leker er unike, hvor jeg lager få av hver type, slik at det hele tiden kan komme nyheter i butikken. Har du et spesielt ønske er det bare å ta kontakt, så lager jeg det du måtte ønske.


Masse kjærlighet fra Josefine